donderdag 16 augustus 2018

Nachtwerk - thuis

En dan weer thuis. Heerlijk: Puk, Krumml weer zien (katten) en in je eigen bed en met lego spelen en je vriendjes in de straat en je eigen brood met zoetig …


Gisteren uiteindelijk nog best een lange reis. Het begon natuurlijk heel relaxed met pas om 11 uur 's ochtends een transfer naar het vliegveld. Slim genoeg hadden we al het geld uitgegeven en moesten we dus nog pinnen om de taxi te betalen :). Op het vliegveld alles zoals we het inmiddels zowel in Thailand als Dubai gewend zijn: goed geregeld. Snel door douane, snel inchecken en vervolgens wachten op het vliegtuig.


Ondertussen nog Milou van de hockey tegengekomen en bijgepraat, zij zat (toevallig) in hetzelfde terugvliegtuig vanuit Java. Vervolgens lekker vliegen met een filmpje, lekker eten, etc. etc. Voor je het weet sta je alweer in Dusseldorf aan de grond. En daar begon het vertragen: 2 mensen voor de douane terwijl er een paar honderd man voor de balie staan; 1 bandje voor de koffers van een A320 en elke 2 minuten een nieuwe koffer op de band … hmmm &$%$. Maar goed uiteindelijk anderhalf uur later buiten. Dan de Park & Fly gozer vinden, gelukt, en naar de auto met de transfer.


Auto stond al klaar en dus betalen en wegwezen. En … direct weer terugkeren :) Rechter voorband helemaal leeg.... (bleek 1.2 bar nog). Aanwijzingen vragen voor het dichtstbijzijnde benzinestation en bijvullen. Alle banden moesten wel even zeg maar. Al met al rond kwart voor 10 's avonds eindelijk de snelweg op. Een korte file en wat vertraging op de weg en al met al ben je dan na middernacht thuis! Wel met kinderen en Laura die eerlijk gezegd buiten Dusseldorf al in slaap waren gevallen.


Altijd lastig vertraging en langzaam als je op de laatste paar kilometer terug naar huis bent maar al met al was het een goede reis. En heerlijk om je eigen deur binnen te stappen, alles schoon en in orde en 'gewoon weer thuis'.


Vandaag maar snel het normale ritme in: taskforce van het werk begint volgende week, nog ff wat schrijven voor 't werk, heren 1 HCW training, shirts, bestuur HCW, TC met trainingschema, er staat alweer genoeg op het lijstje.

1 opmerking:

  1. fijn dat jullie er weer zijn en dank voor je blog, zodat we alles mee konden ervaren.

    BeantwoordenVerwijderen